Hartelijk welkom

Thermometer bij pijn, emotie, prikkels en energie

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 10,95
OF

Snel overzicht

Van magneetmateriaal. Hecht op bijvoorbeeld magneetbord, koelkast of muur met magneetverf. Eventueel met dubbelzijdige tape te bevestigen op andere oppervlakken (niet bijgeleverd). Te gebruiken met pictomagneten en beschrijfbaar met een whiteboardstift (NIET van het merk BIC).


Levering: uit voorraad leverbaar.

thermometer

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • thermometer
  • thermometer met pictomagneten

Details

Hulpmiddel dat gebruikt kan worden voor het aangeven, meetbaar- en inzichtelijk maken van bijvoorbeeld pijn, emotie, prikkels en energie.

Ontwikkeld door Doe Maar Zo!, Jonkman Pijnzorg en een betrokken ouder.

Bovenaan kunt u naar wens een foto op zelfklever bevestigen of een naam noteren. Door een speciale coating beschrijfbaar met een whiteboardstift (NIET van het merk BIC). Gebruik een whiteboardstift om de notitie weer te kunnen wissen. Met een permanent marker/dvd stift blijft een notitie staan.

Thermometer wordt geleverd exclusief pictomagneten (3x3 cm). Deze zijn apart te bestellen!

Suggesties pictomagneten: activiteit aan tafel, alleen spelen, bellen blazen, dvd kijken, floppy andy, gezelschapsspel, huisarts/dokter, hulp vragen, in bad, knutselen, lego/knex, medicijnen, molen blazen, muziek/verhaal luisteren, snoezelen, spelen met vriend(in), strijkkralen, tablet/ipad, tekenen, tens, time out, TV kijken, voorlezen, warmte, yoga, ziekenhuis.

Extra informatie

Gewicht 349
kies gewenste kleur(en) gr, ja, ma, or, pu, sk, aq, ce, pi, Y