Hartelijk welkom

Pictogrammen

gymmenOnze agenda's en kalenders zijn te gebruiken voor alle leeftijden en ontwikkelingsniveau's, maar de bijbehorende pictogramstickers zijn speciaal afgestemd op gebruik door leerlingen tussen 10 en 20 jaar, die behoefte hebben aan pictogramondersteuning. Dit zijn over het algemeen leerlingen op (z)mlk niveau die naar het speciaal onderwijs of praktijkonderwijs gaan. 1 set pictogramstickers bevat 1100 pictogramstickers voor school- en thuisgebruik. De stickers zijn 1,5x1,5 cm.

We gaan ervan uit dat jongeren die naar VMBO-HAVO-VWO gaan géén extra pictogramondersteuning in hun agenda nodig hebben en adviseren deze leerlingen onze prikkelarme schoolagenda zonder pictogramstickers te bestellen. Natuurlijk zijn de pictogramstickers wel te gebruiken, maar niet van alle schoolvakken van VMBO-HAVO-VWO scholen zijn stickers in de set aanwezig.
 
De magnetische pictogrammen voor het dagritmesysteem zijn verkrijgbaar in 3x3 cm en 5x5 cm. Omdat er heel veel pictogrammen zijn en het uitzoeken een hele kluif is, hebben we een complete set voor thuis (incl. kleursysteem en 229 pictomagneten) en een complete set voor school (incl. kleursysteem en 200 pictomagneten) samengesteld. Met een complete set is het mogelijk om 1 dag in te richten. Alle pictogrammen zijn apart bij te bestellen. 
 
Suggesties voor pictogrammen of vragen? Wij horen het graag!!