Hartelijk welkom

Algemene betalings en leveringsvoorwaarden Stichting Doe Maar Zo!

Stichting Doe Maar Zo! kent geen winstoogmerk en haar vrijwilligers zetten zich in voor kinderen en volwassenen met ernstige taal- spraak- en geheugenproblemen en/of autisme.

Uw aankoop: Indien u bestelt en betaalt geeft u daarmee tevens aan dat u instemt met onze betalings- en leveringsvoorwaarden.

Bestellen: Bij voorkeur ontvangen wij uw bestellingen via onze website. U ontvangt direct een bevestiging van uw bestelling per e-mail. In geval van bestellingen via e-mail, dan verloopt het bestelproces handmatig en duurt het langer voordat u een ontvangstbevestiging van uw bestelling ontvangt.

Betalen: Wij vragen iedereen om de bestelling met i-Deal of vooruit te betalen op rekeningnummer NL87 RABO 011.60.31.344 t.n.v. Stg. Doe Maar Zo! te Eindhoven. Geeft u bij vooruit betalen uw bestelnummer aan? Na ontvangst van uw betaling is uw bestelling definitief.

Levertijd:
Wij verzenden op werkdagen binnen 1-3 dagen na uw betaling. Het verzenden van magneetborden duurt 5-10 dagen. Indien sprake is van een bijzondere leverdatum dan staat dat bij het betreffende product vermeld. Wij sturen uw bestelling per post naar u toe (behalve wanneer dit anders met u is overeengekomen.) Wij verzenden uw bestelling zo mogelijk in één zending.
Gedurende schoolvakanties is de levertijd 5-10 werkdagen. Gedurende de bouwvakantie zuid (wk32 t/m 34) wordt niet verzonden.

Zakelijke bestelling: Alleen scholen en instellingen kunnen ook op rekening bestellen. Als u op rekening wilt betalen, dan kunt dit tijdens het bestelproces op de website aangeven. Wij sturen uw bestelling dan onmiddellijk met rekening naar u toe. Wij vragen u om uw rekening na ontvangst binnen 14 dagen te betalen. Wij adviseren u bij het bestellen van meer dan 50 exemplaren om eerst te informeren of er nog voldoende voorraad is.

Maatwerk producten worden op verzoek gemaakt (ook in kleine oplagen). Prijzen op aanvraag.
 
Prijzen: Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Op onze facturen vindt u geen BTW, aangezien wij niet BTW-plichtig zijn. Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 4,00. Bij bestellingen boven €100,00 geen verzendkosten.

Annuleren van uw bestelling: Indien u om wat voor reden dan ook uw bestelling wilt annuleren, dan kan dat binnen 14 dagen na bestelling. Indien de agenda reeds is verstuurd kunt de ongebruikte en ongeopende producten zonder beschadigingen binnen 14 dagen terugsturen naar Stg Doe Maar Zo! President Reitzlaan 2, 5642 NV Eindhoven. Indien de producten nog ongebruikt en onbeschadigd zijn ontvangt u binnen 14 dagen na onze ontvangst uw volledige betaling (incl. verzendkosten) retour op uw bankrekening. De kosten voor het retourneren komen voor uw rekening.
LET OP! Wanneer artikelen met korting zijn gekocht, komen de verzendkosten in geval van annulering of retourzending geheel voor rekening van de besteller.
LET OP! In geval van maatwerk zijn na de opdrachtbevestiging geen retouren of annuleringen meer mogelijk!  De factuur dient in dat geval te allen tijde te worden betaald .
 
LET OP! Veiligheidsinformatie dagritmesysteem: 
  1. Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Buiten bereik van kinderen houden.
  2. Gebruik de magneten alleen voor het doel waarvoor deze zijn bestemd.
  3. Dit product is magnetisch. Metaalhoudende materialen kunnen door dit product worden aangetrokken. Plaats nooit creditcards of andere magnetische opslagmedia in de buurt van het product. Opgeslagen gegevens kunnen worden gewist.
  4. Dit product bevat magneten of magnetische onderdelen. Magneten die in het menselijk lichaam aan elkaar of aan een metalen voorwerp hechten, kunnen ernstig of dodelijk letsel veroorzaken. Raadpleeg onmiddellijk een arts als magneten worden ingeslikt.
  5. Bied de magneten na afloop van de levensduur aan voor gescheiden afvalverzameling. Bied deze producten niet aan bij het gewone huisvuil.