Hartelijk welkom

Welkom bij Stichting Doe Maar Zo!

Prikkelarme schoolagenda's, kalenders, planbord inrichten en meer...

Overzicht, duidelijkheid en structuur voor thuis, basisschoolvoortgezet onderwijs, logeerhuizen en woongroepen.

Stichting Doe Maar Zo! ontwikkelt hulpmiddelen voor kinderen en volwassenen die (zeer veel) moeite hebben met lezen en/of behoefte hebben aan structuur en prikkelarme materialen. Onze hulpmiddelen maakt het voor hen mogelijk om structuur aan te brengen in hun dagelijks leven.
 
Al onze producten zijn geschikt voor thuis, op school en voor leerlingen van elk type onderwijs. Zo hebben we gebruikers die naar het speciaal onderwijs gaan (met name cluster 2, 3 en 4), maar ook kinderen en jongeren die het reguliere onderwijs volgen en bijvoorbeeld dyslexie, adhd, NLD, een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een aan autisme verwante stoornis (ASS) hebben.
 
LET OP: Om nog meer duidelijkheid te creëren heeft m.i.v. schooljaar 2018-2019 iedere weekdag een eigen kleur: maandag is blauw, dinsdag geel, woensdag groen, donderdag rood, vrijdag wit, zaterdag oranje en zondag grijs. Voorheen was het weekend grijs.

Thermometer

Voor het aangeven, meetbaar- en inzichtelijk maken van bijvoorbeeld pijn, emotie, prikkels en energie. Ontwikkeld door Doe Maar Zo!, Jonkman Pijnzorg en een betrokken ouder. Thermometer bevat geen pictogrammen. U bestelt deze naar behoefte erbij.

thermometer

Schoolagenda 2018-2019

Kalender 2019

 schoolagenda

naar informatie en bestellen schoolagenda 2016-2017

 kalender

naar kalender informatie en bestellen


Dagritmesysteem

Plansysteem voor op magneetborden.
Geschikt voor alle leeftijden.

Vernieuwd mei 2017!


Nu te bestellen
Daginzicht agenda 2019:

de agenda om niet te vergeten.
Agenda met 1 bladzijde per dag.
Bij afasie, dementie, NAH en veel behoefte aan structuur.

dagritmesysteem

info en bestellen dagritmesysteem

daginzicht agenda 2018 met wire-o binding

daginzicht agenda 2017 met wire-o binding

Levertijd: 1-3 dagen. Magneetborden 3-5 dagen. Gedurende schoolvakanties: maximaal 5-10 werkdagen. Indien sprake is van een bijzondere leverdatum of levertijd, dan staat dat bij het betreffende product vermeld.

Vakantietijd? Ontvangt u uw bestelling graag op een bepaalde datum bij u thuis of op school? Stuur ons dan na het bestellen even een e-mail-bericht met uw naam en de datum waarop u wil dat wij versturen (alleen verzenden op werkdagen).
Wij houden graag rekening met uw wensen! Stuur nu bericht over andere verzenddatum ivm vakantie.

Retourzendingen: Heeft u besteld en wilt u annuleren of uw bestelling terugsturen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, maar in ieder geval binnen 14 dagen na verzending. Indien de producten nog ongebruikt en onbeschadigd zijn ontvangt u binnen 14 dagen na onze ontvangst uw volledige betaling (incl. verzendkosten) retour op uw bankrekening. De kosten voor het retourneren komen voor uw rekening.

Vragen: bel dan tijdens kantooruren met 06 1100 3561 of stuur een e-mail naar Stichting Doe Maar Zo!