Hartelijk welkom

Ruim 12 jaar ervaring met prikkelarme schoolagenda's, kalenders, planbord inrichten en meer...

Overzicht, duidelijkheid en structuur voor thuis, basisschoolvoortgezet onderwijs, vervolgonderwijs, logeerhuizen en woongroepen.

Stichting Doe Maar Zo! ontwikkelt hulpmiddelen voor kinderen en volwassenen met een taalontwikkelingsachterstand (TOS), autisme, geheugen- en leesproblemen. Zij hebben vaak (zeer veel) moeite hebben met taal, lezen en veel behoefte aan structuur en prikkelarme materialen. Onze hulpmiddelen helpen om meer overzicht te krijgen in hun dagelijks leven.
 
Al onze producten zijn geschikt voor thuis, in een woongroep, op school en voor scholieren en studenten van elk type onderwijs. Onze schoolagenda wordt bijvoorbeeld gebruikt door leerlingen uit het speciaal onderwijs (met name cluster 2, 3 en 4), maar ook door leerlingen die het reguliere onderwijs volgen met bijvoorbeeld dyslexie, adhd, ASS of NLD.
 

Schoolagenda

Mooie kleurrijke agenda die tegen een stootje kan!

Schooljaar 2021-2022
Levering: uit voorraad leverbaar.

Kalender

Wandkalender van 42x32cm

kalenderjaar 2022
Levering: uit voorraad leverbaar.

 schoolagenda

naar informatie en bestellen

 kalender

naar kalender informatie en bestellen

Dagritmesysteem

Individueel in te richten plansysteem voor op magneetborden.
Geschikt voor alle leeftijden en niveau's.

Thermometer

Voor het aangeven, meetbaar- en inzichtelijk maken van bijvoorbeeld pijn, emotie, prikkels en energie.

dagritmesysteem

info en bestellen dagritmesysteem

thermometer

info en bestellen thermometer

Daginzicht agenda 2022: per halfjaar gebonden!

Speciaal voor mensen met geheugenproblemen, zoals afasie, dementie en NAH. 1 Dag per bladzijde. Ook bij slecht zicht of behoefte aan een duidelijke agenda per dag!
Uit voorraad leverbaar.


klik en ga naar de speciale daginzicht website

klik en ga naar de speciale daginzicht website

Levertijd: 1-3 dagen. Magneetborden 3-5 dagen. Gedurende schoolvakanties: maximaal 5-10 werkdagen. Indien sprake is van een bijzondere leverdatum of levertijd, dan staat dat bij het betreffende product vermeld. Gedurende de Corona-uitbraak versturen wij 2x per week.

Prijzen: Genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden berekend afhankelijk van gewicht en formaat.
Het verzenden van 1 schoolagenda binnen Nederland kost € 4,50. Het verzenden van een kalender schooljaar kost € 7,25.
Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 4,00. Bij bestellingen boven € 100,00 betaalt u geen verzendkosten (binnen Nederland).

Vakantietijd? Ontvangt u uw bestelling graag op een bepaalde datum bij u thuis of op school? Stuur ons dan na het bestellen even een e-mail-bericht met uw naam en de datum waarop u wil dat wij versturen (alleen verzenden op werkdagen).
Wij houden graag rekening met uw wensen! Stuur nu bericht over andere verzenddatum ivm vakantie.

Retourzendingen: Heeft u besteld en wilt u annuleren of uw bestelling terugsturen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, maar in ieder geval binnen 14 dagen na verzending. Indien de producten nog ongebruikt en onbeschadigd zijn ontvangt u binnen 14 dagen na onze ontvangst uw volledige betaling (incl. verzendkosten) retour op uw bankrekening. De kosten voor het retourneren komen voor uw rekening.

Vragen: bel dan tijdens kantooruren met 06 1100 3561 of stuur een e-mail naar Stichting Doe Maar Zo!