Hartelijk welkom

Veel behoefte aan structuur? Zet dan een planbord in!

We ontwikkelden een heel duidelijk en zeer compleet dagritmesysteem voor gebruik op magnetische planborden. Hierbij staan de kleuren voor de dagen centraal. Iedere dag wordt gekenmerkt door een gekleurde ondergrond van magnetisch vinyl. Hierop worden pictomagneten van 3x3 cm of van 5x5 cm bevestigd. 

Voorbeeld planbord ingericht voor 1 week: klik voor vergrotingVoor wie: Voor iedereen die behoefte heeft aan structuur of moeite heeft met het verkrijgen van overzicht en tijdsbesef. Ons dagritmesysteem is geschikt voor alle leeftijden en dus leeftijdsbestendig.

De pictogrammen zijn neutraal en bevatten geen afleidende dieren- of tekenfilmfiguren. Bij kinderen boven 10 jaar is het steeds belangrijker om een meer volwassen benadering na te streven en omdat de pictogrammen voor alle leeftijden geschikt zijn, is overstappen naar een nieuw systeem rond deze leeftijd niet nodig.

Voor jonge kinderen is een aanvullingsset met 18 magneten bij te bestellen.

Waarom uniek: Het dagritmesysteem maakt gebruik van kleuren voor de dagen van de week. Dit verduidelijkt het overzicht voor de gebruiker en biedt veel extra steun!

De bijbehorende pictomagneten zijn in twee formaten leverbaar: 3x3 cm en 5x5 cm. Het dagritmesysteem geeft structuur, overzicht, duidelijkheid en rust.

U kunt uw bestaande magneetbord gebruiken, want onze dagritmesystemen worden zonder magneetbord geleverd. Heeft u nog geen magneetbord, dan kunt u deze natuurlijk wel bestellen.

Flexibel: Kiest u voor een systeem voor 1 dag, een overzicht voor de hele week, voor meer personen of als familieplanner? Voor school of thuis? U kunt zelf bepalen hoe u uw bord inricht. Het systeem is heel flexibel opgezet. Gebruikt u andere kleuren voor de dagen van de week? Dan kunt u een andere kleurset bestellen! U kunt activiteiten zoals opstaan, douchen en ontbijten met pictomagneten aangeven, maar ook alleen speciale afspraken zoals tandartsafspraken, sportactiviteiten, wie de kliko buiten zet en dergelijke. Aan u de keuze!

naar webwinkel