Hartelijk welkom

Welkom bij Stichting Doe Maar Zo!

Prikkelarme schoolagenda's, kalenders, planbord inrichten en meer...

Overzicht, duidelijkheid en structuur voor thuis, basisschoolvoortgezet onderwijs, logeerhuizen en woongroepen.

Stichting Doe Maar Zo! ontwikkelt hulpmiddelen voor kinderen en volwassenen die (zeer veel) moeite hebben met lezen en/of behoefte hebben aan structuur en prikkelarme materialen. Onze hulpmiddelen maakt het voor hen mogelijk om structuur aan te brengen in hun dagelijks leven.
 
Al onze producten zijn geschikt voor thuis, op school en voor leerlingen van elk type onderwijs. Zo hebben we gebruikers die naar het speciaal onderwijs gaan (met name cluster 2, 3 en 4), maar ook kinderen en jongeren die het reguliere onderwijs volgen en bijvoorbeeld dyslexie, adhd, NLD, een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een aan autisme verwante stoornis (ASS) hebben.

NIEUW: Agenda's en kalenders Schooljaar 2017-2018.

Dagritmesysteem, een plansysteem voor op magneetborden dat geschikt is voor alle leeftijden. Vernieuwd mei 2017!

Speciale aanbieding LOSSE PICTOMAGNETEN tot en met 30 september 2017: zelfklevende magneten waarop u zelf een afbeelding kunt bevestigen, 50% korting.
Als u voor € 25,00 of meer aan losse pictogrammen bestelt, dan betaalt u hiervoor GEEN verzendkosten!


Thermometer voor het aangeven, meetbaar- en inzichtelijk maken van bijvoorbeeld pijn, emotie, prikkels en energie. Ontwikkeld door Doe Maar Zo!, Jonkman Pijnzorg en een betrokken ouder. Thermometer bevat geen pictogrammen. U bestelt deze naar behoefte erbij.

thermometer
   

 

NIEUW:
Schoolagenda 2017-2018

NIEUW:
Kalenders 2017-2018

 schoolagenda

naar informatie en bestellen schoolagenda 2016-2017

 kalender

naar kalender informatie en bestellen

Dagritmesysteem:
vernieuwd mei 2017!

Daginzicht agenda 2017:

de agenda om niet te vergeten o.a. bij afasie,
dementie, NAH en veel behoefte aan structuur

dagritmesysteem

info en bestellen dagritmesysteem

daginzicht agenda 2017 met wire-o binding

daginzicht agenda 2017 met wire-o binding

Levertijd: 1-3 dagen. Magneetborden 3-5 dagen. Gedurende schoolvakanties: maximaal 5-10 werkdagen. Indien sprake is van een bijzondere leverdatum of levertijd, dan staat dat bij het betreffende product vermeld.

Vakantietijd? Ontvangt u uw bestelling graag op een bepaalde datum bij u thuis of op school? Stuur ons dan na het bestellen even een e-mail-bericht met uw naam en de datum waarop u wil dat wij versturen (alleen verzenden op werkdagen).
Wij houden graag rekening met uw wensen! Stuur nu bericht over andere verzenddatum ivm vakantie.

Retourzendingen: Heeft u besteld en wilt u annuleren of uw bestelling terugsturen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, maar in ieder geval binnen 14 dagen na verzending. Indien de producten nog ongebruikt en onbeschadigd zijn ontvangt u binnen 14 dagen na onze ontvangst uw volledige betaling (incl. verzendkosten) retour op uw bankrekening. De kosten voor het retourneren komen voor uw rekening.

Vragen: bel dan tijdens kantooruren met 06 1100 3561 of stuur een e-mail naar Stichting Doe Maar Zo!