Stichting Doe Maar Zo!

Hartelijk welkom

agenda 2016

Iedereen heeft eigen wensen, daarom is de daginzicht agenda 2016 leverbaar in 2 uitvoeringen: met wire-o binding of agendavulling. Bij de wire-o agenda is een zwart metalen ring aangebracht door de 17-rings perforatie. Met de bladzijden helemaal omgeslagen is er 1 dag in zicht. Wanneer 2 dagen in zicht te verwarrend is, kies dan de daginzicht agenda 2016 met wire-o binding!!!

De agenda 2016 bestaat uit 2 delen: januari t/m juni en juli t/m december.

Dagizicht agenda in ringband   Agenda met metalen wire-o binding
agenda met wire-o binding agendavulling in map

daginzicht: een duidelijke agenda

Ouderen en jongeren met lichte dementie, afasie, NAH of die moeite hebben met onthouden, hebben vaak geen duidelijk zicht op de activiteiten van de dag. Daarom ontwikkelde Stichting Doe Maar Zo! de daginzicht agenda. De daginzicht agenda is te gebruiken met of zonder pictogramstickers.

uniek

Deze agenda is prikkelarm en speciaal gemaakt voor en door ouderen. Ook artsen, ergotherapeuten en ervaren zorgverleners hielpen met de ontwikkeling van de daginzicht agenda. De agenda kan door de gebruiker zelfstandig worden ingevuld of met extra hulp van mantelzorgers en zorgverleners.

Kenmerkend is de indeling per dag met drie schrijfvelden: één voor de ochtend, middag en avond. Daarbij heeft iedere dag een eigen kleur. Dit maakt de daginzicht agenda uniek!

Door het eigentijdse ontwerp is de agenda geschikt voor iedereen!

prijzen

agenda 2016 met wire-o binding, 2e halfjaar   € 14,95
agendavulling 2016, 2e halfjaar  € 12,95
17-rings map  € 5,85 (los € 6,50)
set pictogramstickers  € 6,95
losse vellen pictogramstickers  € 0,40 per vel
 € 3,00 per 10 vellen
Genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Het verzenden van 1 agenda binnen Nederland kost € 3,65.

 

 

 

 

 

druk hier voor bestellen

Levertijd: Levertijd 1-3 dagen. Gedurende schoolvakanties: maximaal 5-10 werkdagen. Indien sprake is van een bijzondere leverdatum dan staat dat bij het betreffende product vermeld.

Retourzendingen: heeft u besteld en wilt u annuleren of uw bestelling terugsturen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, maar in ieder geval binnen 14 dagen na verzending. Indien de producten nog ongebruikt en onbeschadigd zijn ontvangt u binnen 14 dagen na onze ontvangst uw volledige betaling (incl. verzendkosten) retour op uw bankrekening. De kosten voor het retourneren komen voor uw rekening.

Vragen: bel dan tijdens kantooruren met 06 2415 7478 of stuur een e-mail naar Stichting Doe Maar Zo! 

zorgprofessional of zorginstelling?

U kunt voor uw cliënten Gratis folders aanvragen